начало | контакти
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - За нас
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - ТОП ОФЕРТИ
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - Продукти
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - Услуги
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - Контакти
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - Он-лайн заявки
ТЕСА ЕКО ПЛАСТИК - Актуално
РАБОТНО ВРЕМЕ:   
БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! 

За Нас

Магазин - Теса Еко Пластик

Фирма ТЕСА развива успешно своята дейност от 2005 г.  като предлага услуги и продукти в областта на ВиК и отоплението.  За нуждите на своята дейност фирмата е изградила мрежа от взаимосвързани дейности с цел да предложи затворен цикъл на пълно обслужване. За нашите клиенти - строителните фирми, инвеститори и граждани, ние предлагаме широка гама от висококачествени продукти на световно известни марки.
Във ВиК центъра на ТЕСА ще намерите пълна гама продукти за цялостно изграждане на водоснабдителна и канализационна мрежа и отоплителни системи - висококачествени тръби и фитинги, изолации, инструменти и други.
ТЕСА работи с лицензирана метрологична лаборатория за узаконяване и проверка на водомери, като предлага разнообразие от услуги и диференцирани цени при конкурентни условия и  срокове за изпълнение на проверките и узаконяването, подмяна с нов водомер при необходимост или желание от страна на клиента.
Вече 9 години за граждани и фирми  предлагаме и нашата  комплексна услуга за водомери  -  проверка, узаконяване и монтажни дейности.

ХИДРОПЛАСТ - 10 ЕООД- директен вносител на:

DYTRON Чехия - инструменти за монтаж на пластмасови тръби и фитинги

     

За нуждите на нашите клиенти фирмата работи с висококвалифицирани специалисти, предлага обслужване както на място в офисите, новооткрития си магазин  и по телефона, така и на страницата си в интернет.
Клиентите могат да направят директно своята заявка на телефони 0878 26 32 54 /  0888 25 38 35

Работим от години с надеждни и коректни партньори, като се стремим да изграждаме и поддържаме стабилни отношения с нашите клиенти и доставчици. Постоянната ни цел е да представяме все по-широк асортимент от продукти, услуги и  възможности и с това да удовлетворяваме все повече изискванията на сегашните си и бъдещи клиенти. Потърсете ни!