начало | контакти
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - За Нас
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - ТОП ОФЕРТИ
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - Продукти
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - Услуги
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - Контакти
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - Он-лайн заявки
ТЕСА ЕКО-ПЛАСТИК - Актуално

РАБОТНО ВРЕМЕ:   
БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! 

Комплексна услуга „ПРОВЕРКА НА ВОДОМЕР” - 26 лв. !!!

Комплексната услуга „ПРОВЕРКА НА ВОДОМЕР”  създадохме с цел пълното удобство за Вас нашите клиенти и абонати.

Без да излизате от дома си, само след заявка по телефона или он-лайн чрез нашата страница или електронна поща Вие ще получите пълно ВиК обслужване за Вашите водомери:
Демонтажно – Монтажни дейности, Лабораторна проверка в лицензирана оправомощена метрологична лаборатория, Пломбиране, узаконяване на водомера и  Безплатно свидетелство за извършените лабораторни тестове, служебно ще бъдат внесени всички необходими документи в компетентните служби - Софийска вода и Топлофикация от служителите на ВиК център ТЕСА от Ваше име;

Как да заявим домашно посещение на ВиК техник
за извършване на проверка и узаконяване на водомери:

Необходимо е само да се обадите на един от телефоните на фирмата или да ни пишете на е-майл адреса като посочите Вашите координати – адрес и телефон за връзка, или директно от формата за заявки на страницата ни в интернет:

 
1
0878 26 32 54
0888 25 38 35
 

След като получим заявката Ви,  ВиК техникът за Вашия район ще се свърже с Вас, за да уговорите удобен за Вас ден и час за извършване на желаната ВиК услуга.


Техникът ще ви посети в уговорения ден и час, за да демонтира старият/те ви водомер и ще го/ги занесе за проверка в Лицензирана, оправомощена метрологична лаборатория в съответствие със „Закон за измерванията”, „Наредбата за средствата за измерване”, които подлежат на метрологичен контрол, „Заповед на председателя на Държавната агенция по метрология и технически надзор” и „Наредба 4” за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи. Ще монтира на мястото на сваления водомер временна връзка и вие ще продължите да ползвате водата си нормално.

Водомерът ще бъде тестван в оправомощена, метрологична лаборатория и за резултата ще Ви бъде издаден административен документ в един оригинал и три копия – за Вас, за архив и най важното: за компетентните органи - Софийска вода и/или Топлофикация.
Безплатно всички необходими документи се внасят от нас служебно от Ваше име, за да спестим Вашето време и усилия.

Техникът ще върне обратно Вашият изправен водомер, ще го монтира и пломбира, на Вас се предава документите за извършените лабораторна проверка  и пломбиране.

По време на цялата процедура (от 1 до 3 дни) вие продължавате да  ползвате водата си без прекъсване.

За Вас нашите клиенти ние работим и СЪБОТА И НЕДЕЛЯ без ограничение!!!

Ако имате предписание от инкасатор или желаете да проверите точността на Вашите водомери или е изтекъл срокът на валидност на предходната проверка от пет години, или желаете да смените своя стар водомер с нов, то тогава ние сме Вашето рационално и удобно решение, ЗАЩОТО

ВАШАТА ГРИЖА Е НАША РАБОТА !!!

ТЕСА - ЕКО ПЛАСТИК

Ако след лабораторната проверка Вие пожелаете смяна на Вашия стар водомер с нов, ние ще го сменим с НАШ нов ВОДОМЕР само за  30 лв. (спестявате 11 лв. за нов водомер). В цената са включени: нов водомер, монтаж, пломбиране и узаконяване, служебно предаване на документите в Софийска вода и Топлофикация. Така за вас крайната цена на проверката в лаборатория и последващата я смяната с нов водомер ще бъде общо за двете услуги 50 лв. на водомер.  

 

За Вас нашите клиенти ние предлагаме отделно от комплексната услуга няколко различни вида водомери, които могат да бъдат поръчани за доставка, монтаж, пломбиране и узаконяване по телефона или он-лайн:

ИЗБОРЪТ Е ВАШ:

1. Водомери ENBRA Lorenz ........................................................
2. Водомери MINOL ...................................................................
3. Водомери Sensus ....................................................................
4. Водомери BONEGA ................................................................
5. Дистанционно отчитане на битови водомер ..............................

ОБАДЕТЕ НИ СЕ И ЗА ВАШАТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА !

 Вижте ОЩЕ:

   
- Комплексна услуга „НОВ ВОДОМЕР” - 45 лв.
   
- Комплексна услуга „НОВ ВОДОМЕР с дистанционно отчитане” - 105 лв.
   
- Комплексна услуга „ПЛОМБИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ” - 8 лв.
   
- Метрологична проверка на водомер

- 8 лв.

   

ТЕСА - ЕКО ПЛАСТИК - ВиК Център